REAGOVANJE

Raičević i Bogavac: Realizovaćemo politiku PzP

U reagovanju dostavljenom "Vijestima" oni tvrde da nema razlika u stavovima poslanika, a u vezi teksta u kome se navodi da nisu svi poslanici PzP spremni da potpušu inicijativu DF za skraćenje mandata

5768 pregleda 2 komentar(a)
Raičević i Bogavac, Foto: Skupstina.me
Raičević i Bogavac, Foto: Skupstina.me

Poslanici Pokreta za promjene Jovanka Bogavac i Vladan Raičević tvrde da svi u toj partiji sprovode odluke partijskih organa.

U reagovanju dostavljenom "Vijestima" oni tvrde da nema razlika u stavovima poslanika, a u vezi teksta u kome se navodi da nisu svi poslanici PzP spremni da potpušu inicijativu DF za skraćenje mandata.

"Ja ću, kao poslanica PzP-a, kao i do sada, realizovati politiku Pokreta za promjene i sprovoditi odluke organa PzP-a", piše u izjavi Bogavac.

"Kao i do sada, u parlamentu ću realizovati politiku stranke čiji sam poslanik, te isključivo sprovoditi odluke organa PzP-a.... Kad iza političke stranke ne stoje razni centri moći, bivši politički režim i nametnuta volja sumnjivih stranih agentura, onda se odluke donose lakše, jer jedino slušamo glas onih koji su nas birali. Dakle, niti je iz pomenute i još nepostojeće inicijative izostao moj potpis, niti je mogao i smio biti stavljen, a da se lično nijesam potpisao, kao što je praksa u onim političkim partijama u kojima caruje jednoumlje", navodi Raičević.

"Vijesti" su analizirale moguće podnošenje inicijative i podršku poslanika biranih sa liste koalicija Za budućnost Crne Gore.

Povezani članci

14. Decembar 2021.

Frontu nedostaje devet potpisa