Dobričanin: Ujedinjena Crna Gora glasaće za predlog Budžeta za 2022.

"Amandmani koje predlaže naš Klub poslanika u kojemu je UCG iz tehničkih razloga i njihovo eventualno neprihvatanje od strane Vlade neće biti razlog zbog kojega u krajnjem ne bismo glasali za ona rješenja koja podižu životni standard", naveo je Dobričanin

11667 pregleda 16 komentar(a)
Dobričanin, Foto: Boris Pejović
Dobričanin, Foto: Boris Pejović

Poslanik Ujedinjene Crne Gore Vladimir Dobričanin najavio je da će ta partija nakon rasprave u načelu i pojedinostima glasati za predlog Budžeta za narednu godinu koji je predložila Vlada.

"Mi smo se među prvima izjasnili da ćemo podržati program "Evropa sad" u svim segmentima jer to dugujemo građanima. Pratićemo potom njegovu realizaciju. Amandmani koje predlaže naš Klub poslanika u kojemu je UCG iz tehničkih razloga i njihovo eventualno neprihvatanje od strane Vlade neće biti razlog zbog kojega u krajnjem ne bismo glasali za ona rješenja koja podižu životni standard", naveo je Dobričanin.

Dodaje da će "neki amandmani biti prihvatljivi, a neki neće, predlagaču".

"Odnosno, ministarstvu finansija jer samo Vlada može znati tačnu i moguću mjeru povećanja. Građanima Crne Gore je decenijama oduzimano sve, pa i ono na šta niko nema pravo, a to je nada, nada u bolju budućnost. Decenijama su strahom od budućnosti manipulisali oni kojima je narod rekao dosta, mi to nećemo raditi. Ujedinjena Crna Gora će podržati predloge koje na kraju usvoji Vlada kao predlagač jer bi svako drugo postupanje bilo neodgovorno i suprotno očekivanju građana", zaključio je Dobričanin.

Bonus video: