Jokić predsjednica, Vukmanović potpredsjednik Foruma mladih GP URA

"Oboje su prepoznati po učešću na brojnim aktivnostima neformalnog obrazovanja i aktivnostima iz omladinskog rada kako kroz period srednjoškolskog obrazovanja tako i na fakultetu", saopštili su iz URE

3823 pregleda 6 komentar(a)
Jokić i Vukmanović, Foto: URA
Jokić i Vukmanović, Foto: URA

Na četvrtom redovnom Kongresu Foruma mladih Građanskog pokreta URA, Ljiljana Jokić izabrana je za predsjednicu, a Stefan Vukmanović za potpredsjednika tog partijskog tijela.

Jokić je, kako se navodi u njenoj biografiji, rođena u Mojkovcu, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Školovanje je nastavila na Pravnom fakultetu, gdje je diplomirala sa ocjenom A. Trenutno je magistrand na Pravnom fakultetu UCG.

Vukmanović je rođen u Podgorici, gdje je završio osnovnu i srednju školu. U srednjoj školi je bio nosilac Luče A i đak generacije. Trenutno je treća godina studija na Elektrotehničkom fakultetu, piše u njegovoj biografiji.

"Oboje su prepoznati po učešću na brojnim aktivnostima neformalnog obrazovanja i aktivnostima iz omladinskog rada kako kroz period srednjoškolskog obrazovanja tako i na fakultetu", saopštili su iz URE.

Kongresu Foruma mladih te partije prisustvovali su još i potpredsjednica URE Jovana Marović, potpredsjednici Miloš Konatar i Goran Đurović, politička direktorica Ana Novaković-Đurović i generalni sekretar Mileta Radovanić.

Bonus video: