SNP: Nema kraja licemjerstvu DPS i Vukovića

"Na izborima u maju očekujemo korjenite promjene, odnosno da građani Podgorice pošalju u zaborav Ivana Vukovića i njegovu upravu, a samim tim i njihov tragikomični, lažni pokušaj odavanja počasti velikoj Kani Radević"

4582 pregleda 7 komentar(a)
SNP, Foto: Arhiva Vijesti
SNP, Foto: Arhiva Vijesti

Socijalistička narodna partija (SNP) saopštila je danas da nema kraja licemjerstvu Demokratske partije socijalista (DPS) i gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića.

"To je pokazala i jučerašnja izložba posvećena Svetlani Kani Radević i njenom stvaralaštvu, koju je otvorio upravo Vuković sa svojim šefom Milom Đukanovićem. Predstavnik partije koja je rušila sve pred sobom, koja je degradirala ovaj grad u svakom smislu, i koja je tik pored hotela "Podgorica", jednog od najpoznatijih djela Kane Radević, sagradila soliter "monstrum", kako ga nazivaju Podgoričani, sada odaje počast toj istoj arhitektici, pokušavajući još jednom da na jeftin način prikupi političke poene", ističe se u saopštenju SNP.

Iz te partije su dodali da znaju da su "izbori blizu i da je Ivanu Vukoviću jako bitno da se predstavi kao gradonačelnik za primjer, ali isto tako znamo i da Podgoričani dobro pamte i da im nisu promakla sva nepočinstva ove i bivših administracija Glavnog grada".

"Zbog toga, na izborima u maju očekujemo korjenite promjene, odnosno da građani Podgorice pošalju u zaborav Ivana Vukovića i njegovu upravu, a samim tim i njihov tragikomični, lažni pokušaj odavanja počasti velikoj Kani Radević", zaključuje se u saopštenju SNP.

Bonus video: