Dizdar: Prva sjednica novog saziva Skupštine Prijestonice Cetinje 4. januara

Kako se navodi u saopštenju na sjednici će biti predstavljen izvještaj Izborne komisije Prijestonice Cetinje o rezultatima izbora održanih 5. decembra, "te verifikovani mandati odbornika i izabran novi predsjednik Skupštine

2462 pregleda 3 komentar(a)
Dizdar, Foto: Skupština Prijestonice Cetinje
Dizdar, Foto: Skupština Prijestonice Cetinje

Predsjednica Skupštine Prijestonice Cetinje Dejana Dizdar saopštila je da je prva sjednica novog saziva Skupštine te opštine zakazana za 4. januar 2022. godine u 12 časova.

Kako se navodi u saopštenju Prijestonice Cetinje, na sjednici će biti predstavljen izvještaj Izborne komisije Prijestonice Cetinje o rezultatima izbora održanih 5. decembra, "te verifikovani mandati odbornika i izabran novi predsjednik Skupštine."

"Sjednica Skupštine Prijestonice Cetinje u aktuelnom sazivu, koja je bila zakazana za 2. decembar i odgođena uslijed nepredviđenih okolnosti izazvanih pandemijom koronavirusa, neće biti održana zbog nedostatka kvoruma," navela je Dizdar.

U saopštenju se zaključuje da je na odloženoj sjednici bilo planirano "razmatranje odluke o budžetu za 2022. godinu, prijedlog programa rada Skupštine Prijestonice Cetinje za 2022. godinu, informacije o obimu i strukturi privrednih djelatnosti, i informacije o stanju vodoprivrede i poljoprivrede."

Bonus video: