Demokrate Bar: Vujošević 2018. predvodio izgradnju sportskih terena, ispostavilo se da se radi o predizbornom triku

Ističu da DPS Demokratama spočitava izgradnju trga u Sutomoru, a da oni nisu bili u stanju da za 30 godina riješe ovo pitanje, te da koliko su se izgubili u besmislu, pokazuje to što Upravi javnih radova spočitavaju da sabotira sopstveni projekat

5135 pregleda 50 reakcija 5 komentar(a)
Odbornici barskih Demokrata, Foto: Demokrate
Odbornici barskih Demokrata, Foto: Demokrate

Demokrate već neko vrijeme nijesu samo trun u oku barskom DPS-u, već brvno, kazali su iz barskog odbora ove partije, i istakli da posljednja javna obraćanja barskog DPS-a "odnosno jednog od nekoliko mladih PR-ova spremnih da potpišu ono što im napišu njihovi politički oci" to dokazuju.

"U ovom lokalnom odboru „pjene“ kao svojevremeno šampanjac njihovog funkcionera iz Sutomora Ratka Vujoševića prilikom inauguracije predsjednika Opštine Bar Dušana Raičevića 2018. godine. Podsjećamo javnosti radi da je tada predsjednik MZ Spič 2018. godine predvodio izgradnju sportskih terena na Spičanskom polju pri čemu je tada istaknuto i medijski prenešeno da je “počela izgradnja sportskih terena koje finansira Opština Bar iz sredstava predviđenih kapitalnim budžetom za infrastrukturne projekte u ovoj MZ”", navodi se u saopštenju Kuba odbornika Demokrata Bar.

Dodaju da se, kao i za većinu obećanja barskog DPS-a, ispostavilo da se radi o predizbornom triku i da su Sutomorčani prevareni, a da barski DPS ovu izbornu manipulaciju želi da prikaže kao neispunjeno obećanje nekog tamo “lica” koje nema veze sa njima.

Sutomore sportski teren
foto: Demokrate Bar

"Naravno, lako odricanje od sopstvenih kadrova svojstveno je upravo barskom DPS-u, pa se lako može desiti da kao što su se preko noći odrekli Ratka, preko dana odreknu i Jovana, potpisnika posljednjih njihovih javnih manifesta. I u čemu je problem gospodo iz barskog DPS-a? Zašto vas toliko plaše naši video prlilozi da morate javno da se oglašavate? Smeta li vam to istina? Smeta li vam vaša sopstvena sramota zbog neispunjenih obećanja? Smeta li vam to što građani sa pravom negoduju na vaše obmane i obećanja unazad 30 godina", pitale su Demokrate.

Ističu da DPS Demokratama spočitava izgradnju trga u Sutomoru, a da oni nisu bili u stanju da za 30 godina riješe ovo pitanje, te da koliko su se izgubili u besmislu, pokazuje to što Upravi javnih radova spočitavaju da sabotira sopstveni projekat.

"A prije samo nekoliko mjeseci, ta ista Uprava i taj isti direktor kojeg sada pokušavate da optužite za opstrukciju, potpisali su sa Opštinom Bar ugovor o realizaciji projekata izgradnje lokalne infrastrukture pri čemu su isplatili 90 hiljada eura Opštini Bar. Toliko o opstrukcijama. Očigledno da vam uloga statista ne prija, pa se pokušavate služiti obmanama. Sa pravom kažemo statista, jer ni ovo malo uređenog sutomorskog šetališta nije realizovano vašom zaslugom, već isključivo zaslugom državnih organa, Morskog dobra i Uprave javnih radova, dok ste vi po svemu, a najviše po minimalno izdvojenim sredstvima, samo jedni obični statisti u čitavom projektu", poručile su Demokrate.

Bonus video: