Vuksanović Stanković opet na meti uvreda; Vukić: Izvinjavam se, pokušao sam da budem duhovit

"Nikada u životu se nisam u bilo kom obliku negativno odnosio prema pripadnicama ženskog pola", kazao je Vukić

22516 pregleda 170 reakcija 30 komentar(a)
Vukić, Foto: URA
Vukić, Foto: URA

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković ponovo se našla na meti uvreda na društvenim mrežama.

Vršilac dužnosti menadžera Opštine Herceg Novi, Dušan Vukić (URA), komentarisao je na Fejsbuku izlaganje poslanice SDP-a tokom skupštinske rasprave o Predlogu zakona o budžetu gdje je, između ostalog, kazala da ministrima Milojku Spajiću i Jakovu Milatoviću treba oduzeti pasoše kad građani "shvate da su prevareni".

"Ova osoba je dokaz da razlika među supružnicima ne treba da bude veća od 10 godina. Povećanjem te razlike raste i frustracija mlađeg supružnika. Najgora opcija je kad tu frustraciju trpe građani jedne države", napisao je on.

Vukić je Portalu Vijesti kazao da mu je žao što je njegov "nespretan pokušaj" da bude duhovit "izazvao lošu konotaciju u javnosti".

"Nikada u životu se nisam u bilo kom obliku negativno odnosio prema pripadnicama ženskog pola. Uvijek sa ponosom sam isticao da je najveća vrijednosti crnogorskog društva baš odnos prema majkama i sestrama. Shodno tim načelima koje baštinim, duboko se izvinjavam gospođi Draginji Vuksanović Stanković na mom komentaru", naveo je on.

Dodao je i da se, kada je u pitanju politički aspekt, koji je, kako je i kazao, bio motiv komentara, apsolutno ne slaže sa "konstantnim potpirivanjem vatre i produbljivanjem podjela u crnogorskom društvu" od strane Vuksanović Stanković.

"Kao bivši član Liberalnog saveza Crne Gore od 90. godine smatram da je ideja Narodne sloge jedino ispravan put za Crnu Goru. Baštineći te ideje sam i postao član Građanskog Pokreta URA. Nedavno potpisani memorandum sa predstavnicima manjina i SNP-om je samo potvrdio da sam na pravom putu. Na putu pomirenja i prosperiteta za sve građane naše jedine domovine", zaključio je Vukić.

Bonus video: