Vučićević: Bečiću da li vi i vaša partija prekrajate izbornu volju građana Budve

"Danas je vaskolika Crna Gora imala priliku da vidi ko je problem vlasti u Budvi i da zapravo zbog nedolaska odbornika Demokratske Crne Gore, nije usvojen budžet, čime je blago rečeno blokiran razvoj grada kao i finansiranje bitnih projekata, isplata zarada zaposlenim u javnim službama"

9929 pregleda 111 reakcija 16 komentar(a)
Foto: Vuk Lajović
Foto: Vuk Lajović

Lider budvanskog Pokreta za promjenu (PzP) Nikola Vučićević upitao je predsjednika Demokratske Crne Gore Aleksu Bečića da li njegova partija u Budvi današnjim izostankom sa sjednice Skupštine opštine "prekraja izbornu volju građana i blokira grad".

"Imajući u vidu činjenicu da je Aleksa Bečić u svom nedavnom saopštenju za javnost, a povodom usvajanja budžeta na republičkom nivou, saopšti da "svako ko ne podrži budžet prekraja izbornu volju građana". Sledstveno navedenom, a uzimajući u obzir činjenicu da danas na zakazanoj sjednici SO Budva nisu pristupili odbornici Demokratske Crne Gore, nameće se razumno pitanje koje upućujemo predsjedniku DCG Aleksi Bečić, da li DCG prekraja izbornu volju građana Budve", kazao je Vučićević.

Takođe, nakon usvajanja budžeta na republičkom nivou, kako je dodao, Bečić je saopštio da ne postoji srećniji čovjek na svijetu od njega.

"Danas je vaskolika Crna Gora imala priliku da vidi ko je problem vlasti u Budvi i da zapravo zbog nedolaska odbornika Demokratske Crne Gore, nije usvojen budžet, čime je blago rečeno blokiran razvoj grada kao i finansiranje bitnih projekata, isplata zarada zaposlenim u javnim službama, što nam sve daje za pravo da pitamo Aleksu Bečića da li je danas najtužniji čovjek na svijetu zbog svega prednje navedenog. Građani Budve su odavno shvatili ko u Budvi izaziva vještačku krizu vlasti i ko blisko sarađuje sa DPS-om, zbog čega čvrsto vjerujem da će znati da na narednim izborima ocijene one koji danas nisu pristupili SO i glasali za usvajanje budžeta, baš kao što su znali da adekvatno ocijene svakoga na prethodnim izborima”, istakao je Vučićević.

Kako je naglasio svako "ko danas nije pristupio SO i glasao za usvajanje budžeta smatramo da ne zaslužuje pozitivnu ocjenu od građana Budve".

"Demokrate Budve su definitivno današnjim izostankom sa SO jasno poslali poruku građanima da su zapravo baš oni sprega vlasti u Budvi. Zbog svega navedenog, a čemu je prethodilo današnji izostanak sa SO odbornika Demokratske Crne Gore, pozivamo Aleksu Bečića da se javno odredi i saopšti građanima Budve da li Demokratska Crna Gora želi da u Budvi napravi zaokret, pristupi prekrajanju izborne volje građana i u topli zagrljaj nastupi sa DPS-om sa kojim su blisko sarađivali odbornici Demokratske Crne Gore", zaključio je Vučićević.

Bonus video: