Joković: Bijelo Polje ima sve preduslove da postane lokomotiva razvoja na sjeveru

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković čestitao je Dan Opštine Bijelo Polje i kazao da smatra da je potrebno podsticanje preduzetništva i stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta, posebno za mlade ljude, kako bi se zaustavio njihov odlazak

5475 pregleda 28 reakcija 29 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Bijelo Polje je bogato prirodnim i ljudskim resursima i ima sve preduslove da postane lokomotiva razvoja na sjeveru Crne Gore, koja će biti i predvodnik bržeg napretka države, kazao je predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković.

On je čestitao Bjelopoljcima Dan Opštine i istakao da je taj grad oduvijek bio poznat kao primjer multietničkog, multikonfesionalnog i multikulturalnog sklada.

Joković smatra da je potrebno podsticanje preduzetništva i stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta, posebno za mlade ljude, kako bi se zaustavio njihov odlazak iz Bijelog Polja.

"Uz adekvatnu pomoć centralne vlasti, stavljanjem u pogon svih raspoloživih ljudskih i privrednih kapaciteta, opština mora obezbijediti svojim građanima miran i ugodan život. S nadom da će tako i biti, čestitam vam Dan opštine Bijelo Polje“, navodi se u čestitki Jokovića.

Bonus video: