verifikovani mandati odbornika

Janketić predsjednik Skupštine opštine Mojkovac

Lokalni parlament činiće 14 odbornika koalicije koju je predvodila DPS, osam koalicije “Za budućnost Mojkovca”, četiri Demokrata po dva iz Građanskog pokreta URA i koalicije „Ne damo Mojkovac“ i jedan iz Ujedinjene Crne Gore

18334 pregleda 268 reakcija 17 komentar(a)
Janketić, Foto: Privatna arhiva
Janketić, Foto: Privatna arhiva

Marko Janketić iz Demokrata novi je predsjednik Skupštine opštine (SO) Mojkovac. Na današnjoj sjednici verifikovani su i mandati 31 odbornika.

Lokalni parlament tog grada činiće 14 odbornika koalicije koju je predvodila DPS, osam koalicije “Za budućnost Mojkovca”, četiri Demokrata po dva iz Građanskog pokreta URA i koalicije „Ne damo Mojkovac“ i jedan iz Ujedinjene Crne Gore.

„Radiću i truditi se da odluke ove Skupštine budu usmjerene na dobrobit građana Mojkovca. Trudiću se da primijenim savremni trend u politici i da u proces donošenja odluka budu uključeni i građani. Vrata ove Skupštine biće otvorena svima koji su zainteresovani za razvoj grada... U ime Demokrata mogu obećati da ćemo se, sa našim koalicionim partnerima, zalagati da odluke koje donosi Skupštine budu usmjerenne na izvlačenje našeg grada iz ekonomskog ćorsokaka u koji ga je dovela višedecenijska vlast DPS. Ova Skuština će biti mjesto gdje će se pokretati teme i donositi dobre odluke za demografski i privredni oporavak Mojkovca“, poručio je Janketić.