DPS: Građani Tuzi će 26. novembra prozvati Camaja da im se izvini

"Navikli su građani Tuzi na pravo da biraju i da budu birani, uprkos partijskim kolegama Camaja na koje je najbolji građanin ponosan, a koji su poznati po svojoj "ljubavi" prema Tuzima"
2 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 29.10.2017. 20:38h

U skladu sa diskursom svoje partije, javio se najbolji Tuzanin Štjefan Camaj i bez trunke zadrške izrekao očiglednu neistinu da će pobijediti na izborima u Tuzima, saopšteno je večeras iz Demokratske partije socijalista (DPS) Tuzi.

Oni su reagovali na ranije saopštenje Štjefana Camaja, nosioca liste Demokratske Crne Gore za izbore u Tuzima koji je između ostalog pručio DPS-u da im "vrijeme ističe, pa grabe svaki sekund.

"Nijedan tren mu nije bio problem da tu netačnost saopšti iako je svjestan da će i ovog puta, kao uostalom i uvijek do sada, ubjedljivo izgubiti. Naravno, građani Tuzi neće zaboraviti njegove neistine na koje će ga podsjetiti 26. novembra kada će ga prozvati da im se izvini zbog obmanjivanja javnosti. Nijesu građani Tuzi zaboravili ko je iz koje partije potekao, pa ni ovi na koje je najbolji građanin Tuzi ponosan. Još više mu građani Tuzi ne mogu oprostiti to što je za njegovu partiju uspjeh multietničnost liste, kao da bi trebalo da im budu zahvalni zbog toga. Navikli su građani Tuzi na pravo da biraju i da budu birani, uprkos partijskim kolegama Camaja na koje je najbolji građanin ponosan, a koji su poznati po svojoj "ljubavi" prema Tuzima. Nažalost, izgleda i da je ponosan i na jezik uvreda, ali javnost je odavno navikla na najniži nivo javnog izraza kada su Demokrate u pitanju. Ipak to više govori o njima nego o navodnoj panici koju vide u svim ostalim partijama u Crnoj Gori koja eto drhti pred naletom Demokrata. Drhti, ali od smijeha", navodi se u saopštenju DPS.

Bonus video: