DPS: Da se Demokrate pitaju građani Tuzi ne bi glasali nijednom

"To što Demokrate kažu da je njihov kandidat najbolji čovjek u Tuzima potvrda je tvrdnjama da njima niko ko nije njihov nije dobar, i da su im podjele glavni cilj partije, ne bi li na taj način dobili koji glas više"
78 pregleda 5 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 29.10.2017. 17:29h

Da se Demokrate pitaju građani Tuzi ne bi glasali nijednom, saopšteno je danas iz DPS Tuzi.

Oni su reagovali na današnju izjavu predsjednika Demokratske Crne Gore Alekse Bečića koji je poručio da "DPS ne gleda građane Tuzi kao ljude nego kao klasične brojke".

"Demokrate su zakasnili više od dvije decenije kad je u pitanju multietničnost odborničkih lista, i to za gotovo svim partijama, Ipak, ne čudi što ističu da im je to najveći kvalitet liste za izbore u Tuzima, posebno ako se zna iz koje partije su potekli, a sad potenciraju to pitanje kako bi još jednom trgovali nacionalnim i vjerskim pitanjima. Ni ovoga puta im to neće uspjeti, kao što im to nije polazilo za rukom ni kad su bili dio partije sa drugačijim stavovima prema građanima Tuzi, od kojih danas očekuju aplauze i zahvalnost jer su ih stavili na listu", navodi se u saopštenju DPS Tuzi.

Oni su dodali da građani Tuzi znaju koliko je iskrena briga Demokrata, kao što se dobro sjećaju gdje je ko bio svih ovih godina i koliko je ko doprinio da Tuzi budu to što su danas.

"To što Demokrate kažu da je njihov kandidat najbolji čovjek u Tuzima potvrda je tvrdnjama da njima niko ko nije njihov nije dobar, i da su im podjele glavni cilj partije, ne bi li na taj način dobili koji glas više. Sa takvom politikom nemaju šta da rade u Tuzuma koji znaju da prepoznaju manipulisanje nacionalnim i vjerskim osjećajima samom činjenicom da ih potenciraju kao različitosti na jednoj listi. Što se tiče tvrdnje da će građani Tuzi da glasaju četiri puta u toku jedne godine, pa naravno da to smeta svima onima koji su do prije neku godinu bili protiv da glasaju uopšte. Na sreću takve politike nikad nisu prošle u Crmoj Gori a posebno neće Demokratama uspjeti da gradjanima Tuzi oduzmu osnovno ljudsko pravo, a to je da biraju i da budu birani", poručili su iz DPS Tuzi.

Bonus video: