Socijaldemokrate predale listu u Tuzima: Samir Adžović na čelu

“Našu listu čine kandidatkinje i kandidati koji su spremni da preuzmu odgovornost i suoče se sa svim izazovima za koje ćemo ponuditi konkretna rješenja”, kazao je Adžović
62 pregleda 1 komentar(a)
socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 29.10.2017. 14:56h

Socijaldemokrate Tuzi danas su predale izbornu listu ‘Socijaldemokrate - Ivan Brajović - dosljedno za Tuzi“, na čijem čelu se nalazi predsjednik Odbora Samir Adžović.

Adžović je naveo da se na listi Socijaldemokrata nalaze kandidatkinje i kandidati čiji "lični i profesionalni uspjesi garantuju bolju budućnost svih koji žive u Tuzima".

“Našu listu čine kandidatkinje i kandidati koji su spremni da preuzmu odgovornost i suoče se sa svim izazovima za koje ćemo ponuditi konkretna rješenja”, kazao je Adžović.

On je dodao da je socijaldemokratska ideja sve prijemčivija stanovnicima gradske opštine Tuzi, kao i da je sve veći broj novih članova, naročito mladih, dobar pokazatelj da će i na ovim izborima Socijaldemokrate ostvariti dobar rezultat.

“Raduje me veliki broj mladih na listi, jer to pokazuje da je socijaldemokratija u Tuzima prepoznata kao pokretačka snaga pozitivnih promjena, ali i onih čije iskustvo je garancija stabilnog i dosljednog zalaganja za poboljšanje kvaliteta sveukupnog životnog ambijenta. Socijaldemokrate imaju viziju razvoja Tuzi koja podrazumijeva prevazilaženje brojnih izazova sa kojima se stanovništvo svakodnevno suočava i uvjeren sam da će birači to znati da prepoznaju”, rekao je Adžović.

Predaji izborne liste prisustvovali su predsjednik i sekretar odbora SD Glavnog grada, dr Đorđe Suhih i Tihomir Radinović, članovi GO SD CG, Danilo Orlandić i Nusret Canović, kao i predsjednik Omladine SD Glavnog grada, Emil Đokić.

Bonus video: