"Nova prevara"

Šaranović: Ukoliko dio parlamentarne većine podnese inicijativu za provjeru povjerenja Vladi biće to pakt sa DPS-om

"Raniji pregovori o obaranju Vlade nijesu urodili plodom, pa pregovarači traže prikrivene modele za obaranje Vlade, a potom formiranje parlamentarne većine sa DPS-om"

28547 pregleda 292 reakcija 106 komentar(a)
Šaranović, Foto: Boris Pejović
Šaranović, Foto: Boris Pejović

Poslanik Demokratske Crne Gore Danilo Šaranović saopštio je da "ukoliko dio parlamentarne većine prihvati naredbu DPS-a i njihovih pomagača i pregovarača i podnese inicijativu za provjeru povjerenja Vladi (izglasavanje nepovjerenja) biće to pakt sa DPS-om".

On je u saopštenju naveo i da raniji pregovori o obaranju Vlade nijesu urodili plodom, te da pregovarači "traže prikrivene modele za obaranje Vlade, a potom formiranje parlamentarne većine sa DPS-om".

"Prikriveni model znači da Inicijativu ne podnese opozicija, već dio parlamentarne većine. Da za Inicijativu glasaju dio parlamentarne većine, dio opozicije (koalicioni partneri DPS-a) i neki pozajmljeni članovi poslaničkog Kluba DPS-a, kako bi na kraju ispalo da sa DPS nije srušena Vlada, te da ih na kraju čeka “nagrada” za prekompoziciju vlasti. Providna i jeftina igra da bi bila uspješna. Građani će zajedno sa nama i ovu podvalu razbiti", naveo je Šaranović.