Milić na čelu SNP-a u Tuzima; Joković: Najviše nas napadaju oni koji su nas izdali zbog samopromocije

"Mi ne želimo fotelje, već da se pitamo onoliko koliko smo povjerenja dobili", kazao je predsjednik SNP-a

13044 pregleda 65 reakcija 43 komentar(a)
Joković, Foto: SNP
Joković, Foto: SNP

Željko Milić izabran je za predsjednika odbora Socijalističke narodne partije (SNP) u Tuzima, na večerašnjoj izbornoj konferenciji u toj opštini.

Izabran je novi opštinski odbor SNP-a, koji broji 19 članova.

Predsjednik te partije Vladimir Joković je kazao da je ovo "ono za šta se SNP borio i bori: da Kolja, Željko i Semir mogu zajedno živjeti i sarađivati."

"SNP nikad nikog nije izdao, ali uvijek ćemo biti protiv onih koji se zalažu za nacionalizam i ostale propale ideologije. Uvijek ćemo forsirati suživot svih nacija u Crnoj Gori. Mi ne želimo fotelje, već da se pitamo onoliko koliko smo povjerenja dobili. Da je pravde, tri puta bismo više trebali da se pitamo nego što je sada slučaj", poručio je Joković, a kako je saopšteno iz SNP-a.

SNP Tuzi
foto: SNP

Rekao je da su već danas na meti pojedinih subjekata zbog saopštenja da podržavaju stavove Građanskog pokreta URA i Demokratskog fronta. "Najviše nas napadaju oni koji su nas izdali zbog samopromocije. Ostaćemo dostojanstveni, kao što smo i do sada bili", kazao je on.

Rekao je da žele mandat i u Tuzima jer to zaslužuju.

"Ne želimo revanšizam, niti da bilo koga progonimo. Sudiće se kriminalcima, ma odakle dolazili. Ključno je da se držimo zajedno i da vjerujemo jedni drugima. Nema poštovanije partije u Crnoj Gori od SNP-a. Na ponos je SNP-a i Tuzi što imamo članove kakve nema nijedna druga. Dragi Tuzani, ostanite ono što jeste i kakvi jeste, i da idemo putem koji nam se otvara i koji ima podršku međunarodne zajednice", zaključio je Joković.

Kolja Ljuljđuraj, koji je u prethodnom periodu obavljao funkciju predsjednika odbora SNP-a u Tuzima, predstavio je izvještaj o radu tog odbora između dvije izborne konferencije.

Milić je, kako je saopšteno, zahvalio Ljuljđuraju na predanom i ozbiljnom radu i svima koji su mu dali povjerenje.

Milić
Milićfoto: SNP

Istakao je da će učiniti sve da povrate parlementarni status u Tuzima, te da SNP to zaslužuje. Dao je riječ, kako navode iz SNP-a, da će se truditi da budu "sve bolji i jači" i da vrate "staru snagu" SNP-a u Tuzima.

Bonus video: