Šćepanović: Sramna izjava Golubovića, ne može više biti član DPS-a

Poslanica komentarisala jučerašnju izjavu predsjednika Opštine Pljevlja

27016 pregleda 375 reakcija 85 komentar(a)
Šćepanović, Foto: Luka Zeković
Šćepanović, Foto: Luka Zeković

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Marta Šćepanović kazala je da predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović ne može više biti član njihove partije.

Ona je njegovu jučerašnju izjavu za podgoričku Gradsku televiziju nazvala sramnom. "Pređimo na djela", poručila je Šćepanović na Tviteru.

Osnivač Gradske televizije je Glavni grad Podgorica, na čijem je čelu DPS.

Generalni sekretar DPS-a Aleksandar Bogdanović kazao je sinoć da je riječ o nedopustivim stavovima Golubovića, od kojih se u toj partiji distanciraju.

"Svi grafiti u Pljevljima niti su prekrečeni, niti će biti prekrečeni. Pljevlja su urbani grad, a jedno od urbanih obilježja gradova je izražavanje volje grafitima, muralima i takvim stvarima”, prenio je podgorički medij blizak opoziciji riječi Golubovića.

U proteklom periodu pažnju javnosti privukao je natpis sa imenom Ratka Mladića. Golubović tvrdi da je Opština odmah po ispisivanju fasade komunalnog preduzeća izdala nalog za uklanjanje imena tog osuđenog ratnog zločinca.

To, kako je objasnio, nije bilo moguće realizovati odmah, zbog hladnoće.

“Ne znam da li vi u Podgorici znate, ali mi u Pljevljima tokom zime imamo temperaturne minuse. I kada je minus, onda se zaledi farba kojom treba nešto da se prekreči”, kazao je Golubović za Gradsku televiziju.

Bonus video: