Kolašin: Protest građana, bila blokirana magistrala ispod Bablje

“Zbivanja na političkoj sceni minulih dana možemo nazvati samo izdaja. Učesnik u tome je politička grupacija URA. Od njih smo očekivali da stanu na kraj kriminualu , korupciji , mitu…Danas smo u situaciji da oni traže saveznike u onima, koji su se 30 godina time bavili, a to je DPS na čelu sa Milom Đukanovićem. Ne smijemo dozvoliti branje Vlade”, poručeno je sa okupljanja

9338 pregleda 15 komentar(a)
Sa protesta, Foto: Kolašinski portal
Sa protesta, Foto: Kolašinski portal

Nekoliko desetina građana Kolašina, od 19 sati, blokirali su na neko vrijeme magistralu ispod Bablje greda izražavajući protest zbog incijative za formiranje manjinske Vlade.

“Zbivanja na političkoj sceni minulih dana možemo nazvati samo izdaja. Učesnik u tome je politička grupacija URA. Od njih smo očekivali da stanu na kraj kriminualu , korupciji , mitu…Danas smo u situaciji da oni traže saveznike u onima, koji su se 30 godina time bavili, a to je DPS na čelu sa Milom Đukanovićem. Ne smijemo dozvoliti branje Vlade”, poručeno je sa okupljanja.

Večerašnja blokada magistrale trajala je pola sata, a najavljeno je da će se na istom mjestu i u isto vrijeme okupiti i sjutra. Okupljeni su uzvikivali “Ne damo pobjedu” i Svi, svi”.

Bonus video: