SNP Berane optužio Obradovića da protiv njih organizuje hajku

"Znaće SNP da se odbrani od ovih i ovakvih. Nije prvi put da nas napadaju neosnovano. Čista savjest i čista duša, najbolja je odbrana"

12345 pregleda 31 reakcija 31 komentar(a)
Foto: Snp.co.me
Foto: Snp.co.me

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije (SNP) Berane optužio je predsjednika beranskih Demokrata Novica Obradović da "organizuje hajku" na tu partiju sa "drugim političkim mešetarima".

U saopštenju OO SNP Berane se navodi da predsjednik beranskih Demokrata "protestuje ispred zgrade iz koje se hljeb jede".

"Zna narod da u toj zgradi sjedi predsjednik Opštine kojeg prozivaš ničim izazvan, ali zaboravljaš da sjediš i ti. Razlika je u tome što pogled predsjednika opštine ide na grad i građane a tebi na Podgoricu i funkcije. Zna narod da taj isti predsjednik beranskih Demokrata obmanjuje narod kada kaže da je on rušio DPS 2010. i 2014. godine. Zna narod da 2010. godine nije ni izašao na izbore, a pominje se u narodu i neki stan od DPS-a, pa kada se bude obraćao opet, neka pojasni i to. Zna narod, predsjedniče beranskih Demokrata, da se ne smiju obijati pragovi tuđe kuće po mraku i kada nema nikog u njoj", navodi se u saopštenju SNP Berane.

Dodaju da Obradović proteste vodi "ne da sačuvaš izbornu volju, već fotelje partijskih šefova, i po dubini i po širini".

"Zna narod da su ostali govornici politički prevrtači koji idući za interesom promijeniše više partija nego cipela. Zna narod i ko je od govornika bio direktni saradnik UDBE i drugih službi u vrijeme vladavine DPS-a. Zna narod da se ne smiju prozivati časni i pošteni ljudi iz SNP-a a posebno ne čovjek koji potura svoju glavu 2014.i 2018. godine da bi vi, ničim zasluženo, danas ubirali benefite. Zna narod ko je izdao časni SNP 2015. godine. Ta izdaja opominje i opominjaće dok god postoji SNP a SNP je vječna. Zna narod da je pobjeda 30. avgusta 2020. godine, počela upravo iz te zgrade čije pragove obijate, ali šest godina ranije i uprava na čelu sa čovjekom čije časno i pošteno ime pominjete, jednog dana ćete se stidjeti. Zna narod da se u teškim vremenima treba čuvati teških riječi jer funkcije prolaze a prijatelji i komšije ostaju. Znaće narod ko god pomene časno ime SNP-a i za kuće i za stanove i za firme bjelosvjetskih kriminalaca ali i za ostale benefite. Dokumentacija je ogromna".

Iz beranskog SNP-a su naveli da je 4.500 članova i simpatizera SNP-a "ljuto i zna ko i zbog čijih ličnih interesa napada kuće časnih i poštenih Beranaca pod okriljem mraka".

"Znaće SNP da se odbrani od ovih i ovakvih. Nije prvi put da nas napadaju neosnovano. Čista savjest i čista duša, najbolja je odbrana", zaključuje se u saopštenju SNP Berane.

Bonus video: