SNP Šavnik: Tražimo od vrha partije da ne ulaze u aranžmane sa DPS-om

"Ne obarati aktuelnu Vladu sa DPS-om, bez obzira da li ste 41 ili 81. Ne ulaziti u Vladu koju manjinski podržava DPS. Ne podržavati bilo kakvu DPS Vladu", kazali su iz SNP Šsavnik

14384 pregleda 54 reakcija 36 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Rješenje trenutne političke situacije tražiti u okviru 41 poslanika aktuelne parlamentarne većine, a ne nikako sa onima koji su ovu zemlju doveli do ruba egzistencije.

To je zaključeno na sjednici šavničkog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) na kojoj je, kako su kazali, razmatrana trenutna politička situacija i donijeta jednoglasna odluka.

Poručili su da je "izborna volja građana svetinja i valja je sačuvati".

"S toga tražimo od vrha naše partije i poslanika da ne ulaze u nikakve aranžmane sa onima protiv kojih se SNP najduže borio. Ne obarati aktuelnu Vladu sa DPS-om, bez obzira da li ste 41 ili 81. Ne ulaziti u Vladu koju manjinski podržava DPS. Ne podržavati bilo kakvu DPS Vladu", kazali su iz SNP Šsavnik.

Poručuju da žele da ostanu dosljedni volji birača koalicije "Za budućnost Crne Gore" koji su glasali da DPS nestane.

"A imajući u vidu da je slogan SNP-a bio "SNP časno", želimo ostati dosljedni tome, jer ništa nije vrijedno gubitku časti. Vjerujemo da će naša partija imati snage i ostati na putu koji je trasirao njen osnivač Momir Bulatović", zaključuje se u saopštenju SNP Šavnik.

Bonus video: