Martinović: Šapnuo mi je da sam p**ka, a Demokrate najveće splake; Konatar: Nije tačno, odrasli smo ljudi, a ne djeca

Nakon intervencije predsjednika Odbora Milana Kneževića, verbalni sukob je prestao, ali je, nakon završetka sjednice Martinović rekao Konataru da pošalje Dritana Abazovića da mu to kaže - "ako mu basta"

44237 pregleda 132 reakcija 132 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović tvrdi da mu je poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar šapnuo da je "pi**a, a da su Demokrate "najveće splake"", što Konatar odbacuje.

Verbalni sukob Martinovića i Konatara obilježio je današnje zasijedanje Odbora za bezbjednost i odbranu.

Iako je sjednica Odbora za bezbjednost i odbranu bila u toku, prisutni nisu čuli da li je i šta Konatar rekao, ali je Martinović reagovao pozivajući ga da, ako je muškarac, uključi mikrofon i glasno kaže ono što mu je šapnuo na uvo.

Nakon intervencije predsjednika Odbora Milana Kneževića, verbalni sukob je prestao, ali je, nakon završetka sjednice Martinović rekao Konataru da pošalje Dritana Abazovića da mu to kaže - "ako mu basta".

"Nije tačno da sam to izgovorio. Gospodin Martinović treba da se ponaša zrelo, odgovorno i u skladu sa javnom funkcijom koju obavlja. Odrasli smo ljudi, a ne djeca", kazao je Konatar.

Poslanik Demokrata Dragan Krapović kazao je na zasijedanju da je čuo uvredu upućenu Martinoviću.

"Kad je ovaj čovjek spreman da ovako laže onda neka ne čudi nikog što je spreman na najveću izdaju. Tako mi Bog pomogao, ovo je rekao jasno i glasno, a čule su još neke kolege. Jasno mi je zašto ova politička kukavica to ne smije ni da prizna. Još jednom ga pozivam da kaže Dritanu Abazoviću da dođe da mi ponovi njegove riječi ako mu basta", napisao je Martinović na svom Tviter nalogu.

Bonus video: