kazali da su demokrate svaki princip pogazile i pretvorile u svoju suprotnost

SNP Demokratama: O izdaji pričaju oni koji su uzeli sve od SNP-a i bez obraza otišli i napravili novu partiju

"A vi i dalje nastavite da napadate svoje političke roditelje, od kojih ste sve naučili i uzeli. Samo, ne očekujte da će vam se to dobrim vratiti", navode iz SNP-a

8471 pregleda 16 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Kada o izdaji pričaju oni koji su uzeli sve što su mogli od SNP-a i bez obraza otišli i napravili novu partiju, preotimajući naše članove, ostaje vam samo da se nasmijete.

To su saopštili iz Socijalističke narodne partije, reagujući na izjavu Demokrata da je SNP "izdala principe" koji su formirali tu partiju, ali i da se "obrukao" i "pod noge primitivnom interesu i prljavom novcu bacili višedecenijsku borbu naroda za oslobođenje od kriminalno-koruptivne hobotnice".

Na to su iz SNP-a kazali da Demokrate pričaju o principima SNP-a, a da su svaki "pogazili i pretvorili u svoju suprotnost".

"Misle ove mlade junoše da mogu vikom i galamom ubijediti građane Crne Gore u svoje laži, ali su se prevarili. Znaju naši građani dobro ko je oduvijek bio na braniku iskonske, časne i pravedne Crne Gore i ko će to do kraja ostati", navodi se u saopštenju SNP.

Demokrate su takođe optužile SNP da su odlučili da odu sa "nalogodavcima ubistva Duška Jovanovića", na šta su iz SNP-a podsjetili da su upravo Demokrate mjesecima kočile izbor Tužilačkog savjeta, čijim bi formiranjem bile stvorene pretpostavke i za rješavanje tog slučaja.

"Takođe, podsjećamo da su zbog prikupljanja jeftinih političkih poena upravo Demokrate opstruirale pokušaj rješavanja ubistva Duška Jovanovića koji je pokrenuo potpredsjednik Vlade Dritan Abazović", saopštili su oni.

Demokrate su takođe u svom obraćanju i kazale da iz SNP-a jasno kažu narodu da li je i njima "ponuđen makar dio od 21 miliona".

"Što se tiče miliona koje pominjete, ako imate hrabrosti, dokažite da je bilo ko iz SNP-a uzeo jedan cent od bilo koga. Pošto to ne možete uraditi, prestanite da kao papagaji ponavljate ovu besmislenu priču za malu djecu", ističu iz SNP-a.

Dodaju i da sve što Demokrate pokušavaju inputirati SNP-u su "obične neistine" u koje neće povjerovati nijedan građanin Crne Gore.

"A vi i dalje nastavite da napadate svoje političke roditelje, od kojih ste sve naučili i uzeli. Samo, ne očekujte da će vam se to dobrim vratiti", navode iz SNP-a.