Blokada kružnog toka u Budvi, Krapović kazao da je na sceni izdaja i politička korupcija

"Na izbornom danu, olovkom treba odgovoriti na današnju izdaju. Olovkom, ne incidentima", kazao je poslanik Demokrata

29515 pregleda 85 reakcija 52 komentar(a)
Foto: Vuk Lajović
Foto: Vuk Lajović

Nekoliko desetina građana blokiralo je večeras na oko 15 minuta kružni tok na ulazu u Budvu u znak protesta protiv najave formiranja manjinske vlade.

Među okupljenima je bio poslanik Demokrata Dragan Krapović i njegov partijski kolega, predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović.

"Na izbornom danu, olovkom treba odgovoriti na današnju izdaju. Olovkom, ne incidentima, i pokazati da je Crna Gora slobodna država u kojoj neće biti tolerisana politička korupcije koju gledamo danas", poručio je Krapović.

Kazao je kako se u Budvi nisu nadali će morati ponovo da se okupljaju.

"Kao slobodni građani Crne Gore, nećemo mirno prihvatiti predaju, izdaju izborne volje građana Crne Gore. Tog 30. avgusta 2020, 208 hiljada građana u veličanstvenoj pobjedi je dalo svoj glas da DPS ne bude na vlasti, da nema pravo da bira Vladu i da nema pravo da ruši Vladu. Danas se poteza URA i SNP dešava nažalost to. Dužni smo da pidignemo glas. Pozivam svih 208 hiljada građana koji su dali glas za slobodnu Crnu Goru, oslobođenu od kriminalnog režima DPS-a, da ovu izdaju zapamte i da svakoga dana od današnjeg do dana izbora pomisli na ovu gorku izdaju koju sada doživljamo", rekao je Krapović.

Bonus video: