protesti najavljeni svake večeri u 19 sati

Blokada magistrale u Kolašinu, okupljeni poručili "Ne damo pobjedu"

"Poručujemo vicepremijeru da poštuje, prije svih, svoje glasače, koji su željeli promjene. Može li pogledati u oči onima glasačima URA koji su prije mjesec i po slavili u Mojkovcu i Cetinju?", poručeno je sa protesta

23262 pregleda 69 reakcija 34 komentar(a)
Foto: Dragana Šćepanović
Foto: Dragana Šćepanović

Blokada magistrale ispod Bablje grede u Kolašinu, u znak protesta zbog incijative za formiranje manjinske Vlade, trajala je od 19 do 20 sati. Okupljeni su skandirali " Uzeo si pare, Dritiane" i "Ne damo pobjedu"

"Poručujemo Abazoviću da neće biti izdaje izborne volje građana.nećemo to dozvolito. DPS nikad više neće biti sastavni dio ni jedne Vlade. Poručujemo vicepremijeru da poštuje, prije svih, svoje glasače, koji su željeli promjene. Može li pogledati u oči onima glasačima URA koji su prije mjesec i po slavili u Mojkovcu i Cetinju?", poručeno je sa protesta.

Kako je rečeno "okupljanje je i podrška onima koji su za demokratiju u Crnoj Gori.". Datum poslednjih paralametarnih izbora, kazano je, "datum je koji se smatrao istorijskim".

foto: Dragana Šćepanović

"Očekivalo se da se u Crnoj Gori uspostave demokratske vrijednosti uporedo sa grčevitom borbom protiv kriminala i korupcije. Politički savez Crno na bijelo je bio pobornik uspostavljanja tih vrijednosti. Ta politička grupacija danas naći će se u zagrljaju sa onima koji su opustošili Crnu Goru", rečeno je na protestnom okupljanju.

foto: Dragana Šćepanović

Protesti se u Kolašinu, kako je najavljeno, nastavljaju sa blokadom magistrale svake večeri u 19 sati. Tokom večerašnje blokade, okupljeni su dozvoljavali prolazak samo vozilima Hitne pomoći.