SNP: Bečić od Evropejca do radikala, onaj ko je izdao misli da je svako na prodaju

"Znamo da ste sada zabrinuti i po dubini i po širini jer mir nije vaša nacija, interes je vaša jedina nacija i vjera", poručuju iz SNP-a

12039 pregleda 62 reakcija 62 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Socijalistička narodna partija (SNP) bila je i biće posvećena da se izborna volja iskazana u avgustu 2020. godine konačno sprovede, a vezivanje te partije za političku korupciju je jadan pokušaj Demokratske Crne Gore da kompromituje "časni i dosljedni SNP", poručili su danas iz te partije.

Ističu da se za članstvo SNP-a za proteklih 24 godine postojanja te partije ne veže nijedna afera, niti bilo kakva "nečasna politička radnja", što, kako su kazali, građani vrlo dobro znaju.

"Šta ste vi iz buduće koalicije 'Voljeli smo fotelje više od ičeg' uradili za proteklih godinu dana da se ta izborna volja sprovede? Uhapsiste li Brana, Duška, Zorana i Majbaha? Rasturiste li DPS mašineriju i smijeniste li DPS kadrove sa funkcija? Potpisaste li Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom? Izbrisaste li fantomske DPS birače iz biračkog spiska? Organizovaste li popis stanovništva? Uradiste li išta da se ispuni izborna volja?! Ne, gospodo! A pričate o nekoj našoj izdaji", saopštili su iz SNP-a.

Onaj ko je, kako su kazali, izdao i prodao SNP 2015. godine, misli da je svako na prodaju. "Postoje u SNP-u ljudi koji i dalje nijesu na prodaju, koji su mnogo više gubili, ali nikad se nijesu povlačili. Nego još jače govorili kako bi srušili bivši režim DPS-a i Mila Đukanovića. Zna se ko je neizglasavanjem Tužilačkog savjeta mafiji produžio život za godinu dana."

Predsjednik SNP-a je, navode iz te partije, uvijek znao koje je nacionalnosti, u koju crkvu ide, "kom se Bogu moli" i kojim jezikom govori, "za razliku od vas gospodine Bečiću, bivši Evropejcu, a sadašnji radikalu".

"U svojoj nedoslednosti ste izgubili sebe i svoju partijsku ideju. Od toliko različitih političkih ideja i političkih pravaca koje ste do sada promijenili, sami ste se u toj krizi identiteta pogubili", smatraju u SNP-u.

Kazali su da su građani u posljednje dvije godine vidjeli koliko Demokratska Crna Gora "ima lica i naličja".

"Gdje ste bili na Trojičindanskom saboru ispred Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici? Gdje su bili vaši stranački prvaci tokom litija? U rekordnom roku su vaši partijski prvaci prešli put od toga, da u svojim broj manjim odijelima, iz mišijih rupa posmatraju kako naše članstvo i partijski lideri bezrezervno staju u odbranu svetinja, do toga da su nakon izborne pobjede, prvi redovi uvijek bili rezervisani za vas. Znamo da ste sada zabrinuti i po dubini i po širini jer mir nije vaša nacija, interes je vaša jedina nacija i vjera", zaključuju iz SNP-a.

Bonus video: