OO SNP Mojkovac: Neprihvatljivo bilo kavo učešće u vlasti sa DPS

„Za članstvo je neprihvatljivo bilo kakvo učešće u vlasti, zajedno sa DPS, partijom koja je uzrok pljačke, bezakonja, kao i moralnog i svakog drugog posrnuća Crne Gore"

7770 pregleda 19 komentar(a)
Foto: Arhiva Vijesti
Foto: Arhiva Vijesti

Socijalistička narodna partija (SNP) treba da „ostane čvrsto na svojim temeljnim principima i programskim opredjeljenjima“, zaključeno je na današnjoj sjednici Opštinskog odbora (OO) te stranke u Mojkovcu. Sjednica OO bila je posvećena, kako je saopšteno, „aktuelnoj političkoj situaciji, sa posebnim osvrtom na poziciju SNP u političkom previranju u Crnoj Gori“.

„Za članstvo je neprihvatljivo bilo kakvo učešće u vlasti, zajedno sa DPS, partijom koja je uzrok pljačke, bezakonja, kao i moralnog i svakog drugog posrnuća Crne Gore. Aktivnosti rukovodstva i funkcionera SNP treba da se kreću, prema mišljenju članstva, u okviru većine konstituisane izbornom voljom građane, iskaznom na izborima 30. avgusta 2020. godine“, saopštio je OO SNP u Mojkovcu.

Na sjednici je preporučeno članovima Glavnog odbora iz mojkovačke organizacije „ da, prilikom izjašnjavanja, poštuju mišljenje i zahtjeve članstva“.

Bonus video: