Šaranović: Marković po nalogu trčao i bježao iz poslaničkih klupa

"Pretpostavljamo da je to posljedica političkih kompleksa koje vuče iz njegovog neuspjelog i amaterskog puča u Budvi", kazao je poslanik Demokrata

12719 pregleda 40 reakcija 32 komentar(a)
Šaranović, Foto: Boris Pejović
Šaranović, Foto: Boris Pejović

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Duško Marković posljednjih 16 mjeseci po nalogu je trčao i bježao iz poslaničkih klupa, kazao je poslanik Demokrata Danilo Šaranović.

On je reagovao na jutrošnju izjavu Markovića, koji je kazao da opstrukcija i sprječavanje Skupštine i poslanika da obavljaju svoje funkcije i dužnosti, uključujući i preispitivanje povjerenja Vladi, predstavlja ugrožavanje ustavnog poretka.

"Marković je svoju političku kredibilnost dokazao onog trenutka kad mu je šef prstom pokazao: 'ovu inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi ne smiješ potpisati, jer je Dritan rekao da si iskompromitovan', 'trči do Skupštine i potpiši protiv Bečića'. Tako je Marković posljednjih 16 mjeseci, po nalogu trčao i bježao iz poslaničkih klupa. Pretpostavljamo da je to posljedica političkih kompleksa koje vuče iz njegovog neuspjelog i amaterskog puča u Budvi", objavio je Šaranović na Tviteru.

Bonus video: