Martinović: U moru gnusnih i ogavnih laži Konatara ova je jedna od najgorih

"Pošto njegov šef koordinira bezbjednosnim sektorom, neka ponudi jedan dokaz da je ovo kreirano od strane Demokrata, te da iza ovoga stoji bilo koji čovjek iz Demokrata, istog trena ćemo ga relaksirati od našeg učešća u politici"

31253 pregleda 31 reakcija 31 komentar(a)
Martinović, Foto: Luka Zeković
Martinović, Foto: Luka Zeković

Poslanik Demokratske Crne Gore Vladimir Martinović saopštio je da poslanik GP URA Miloš Konatar "nastavlja u svom primitivnom stilu crtanja meta".

Konatar je ranije saopštio da "za sve što može izaći" nakon otvaranja portala izdaja.me lično smatra odgovornima funkcionere Demokratske Crne Gore Aleksu Bečića, Borisa Bogdanovića, kabinet predsjednika Vlade, premijera Zdravka Krivokapića i ministre finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića i ekoniomskog razvoja Jakova Milatovića.

"Ovaj provokator i sijač lazi nastavlja sa širenjem mržnje i neistina, uostalom - kao što bi svako ko je odlučio da zbog 21 miliona izda građane. U moru gnusnih i ogavnih laži ovog poslanika ova je jedna od najgorih. Evo, pošto njegov šef koordinira bezbjednosnim sektorom, neka ponudi jedan dokaz da je ovo kreirano od strane Demokrata, te da iza ovoga stoji bilo koji čovjek iz Demokrata, istog trena ćemo ga relaksirati od našeg učešća u politici", napisao je Martinović na Tviteru.

Dodaje i da od Konatara ne očekuje istovjetnu ponudu.

"Jer je čovjek koji je na godišnjici velike narodne pobjede, prije samo par mjeseci, obećao da neće rušiti Vladu sa DPS-om. Dakle, svaka mu je istina kao i ova. Zajedno sa svojim sadašnjim i bivšim drugovima, upisao se u knjigu sijača lažnih vijesti i dokazanih obmanjivača javnosti", naveo je Martinović.

Na sajtu izdaja.me se targetiraju poslanici koalicije "Crno na bijelo" (CnB) i Socijalističke narodne partije (SNP).

Na sajtu su objavljene fotografije poslanika iz CnB i SNP i potpredsjednika Vlade, Dritana Abazovića uz neprimjerene natpise "Prodato", "Izdaja", "Spasi obraz".

Bonus video: