TRAŽE ODGOVORE OD JOKIĆA

DPS Kotor: Čime je Vujović zaslužio da bude zaposlen na mjesto glavnog administratora grada

"Da li je ovaj Podgoričanin zaista tako sposoban i kvalifikovan pa ste ga prvo postavili na mjesto šefa kancelarije za borbu protiv korupcije u Budvi a zatim ga odatle doveli za glavnog administratora u Kotor ili mu je glavna prednost što je sin starog SNP-ovca a sadašnjeg direktora Bečićevih Demokrata?"
325 pregleda 29 komentar(a)
Kotor, Foto: Shutterstock.com
Kotor, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 28.10.2017. 08:29h

Opštinski odbor DPS Kotor zatražio je od predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića da saopšti čime je Veljko Vujović zaslužio da bude zaposlen na mjesto glavnog administratora grada.

Vujović, bivši šef budvanske Kancelarije za brobu protiv korupcije ranije je odbacio spekulacije da je riječ o političkom zapošljavanju.

On je sin direktora Demokrata Vladimira Vujovića.

"Da li je ovaj Podgoričanin zaista tako sposoban i kvalifikovan pa ste ga prvo postavili na mjesto šefa kancelarije za borbu protiv korupcije u Budvi a zatim ga odatle doveli za glavnog administratora u Kotor ili mu je glavna prednost što je sin starog SNP-ovca a sadašnjeg direktora Bečićevih Demokrata? Ako ste morali po partijskom zadatku da ga negdje udomite, što nije ostao na funkciji u Budvi? Da li zato što je ova nova u Kotoru bolje plaćena ili iz nekog drugog razloga? Partija za udomljavanje rođaka i kumova, ovim činom je još jednom pokazala da jedno priča a drugo radi, tvrdi da se bori protiv partijskog zapošljavanja a svakim danom uhljebi po nekog svog, zato ih građani sa pravom zovu - "Bečićevi demagozi"", navodi se u saopštenju OO DPS Kotor.