Radovanić: Da probudimo Rakočevića iz sna i prikažemo javu – nema ništa od povratka DPS na vlast

"U nedostatku medijske pažnje, Nikola Rakočević je našao način da se pojavi u medijima na gradskoj podgoričkoj televeiziji, koju je njegova partija privatizovala od novca građana, kako bi očigledno javnosti ispričao svoj sinoćnji san"

16059 pregleda 77 reakcija 47 komentar(a)
Radovanić, Foto: Građanski pokret URA
Radovanić, Foto: Građanski pokret URA

Nikola Rakočević najmanje je pozvan da diktira uslove i kreira politički pravac Crne Gore imajući u vidu da je njegova partija najviše odgovorna za posrnuće Crne Gore i njene nacionalne interese i duboku polarizaciju društva, saopštio je danas Mileta Radovanić, generalni sekretar Građanskog pokreta URA.

On je reagovao na izjavu Nikole Rakočevića, poslanika Demokratske partije socijalista (DPS) Gradskoj televiziji.

"U nedostatku medijske pažnje, Nikola Rakočević je našao način da se pojavi u medijima na gradskoj podgoričkoj televiziji, koju je njegova partija privatizovala od novca građana, kako bi očigledno javnosti ispričao svoj sinoćnji san. Da probudimo gospodina Rakočevića iz sna i prikažemo javu – nema ništa od povratka DPS na vlast. Gospodine Rakočeviću, savjetujemo vas da što prije shvatite kakva je realnost zapravo", istakao je Rakočević.

On je dodao da će Crna Gora uskoro dobiti evropsku vladu bez DPS.

"Odblokiraćemo procese i nastaviti beskompromisnu borbu protiv kriminala i korupcije i privesti pravdi sve oni koju su se ogriješili o zakone, državu i građane ma kako se oni zvali i ma koje funkcije obavljali", zaključio je Radovanić.

Bonus video: