"sve drugo neprimjereno i politički nekulturno"

Nikolić: Đurović da opservacije o stranačkoj politici zadrži u granicama URA

"Potpredsjednik URA Goran Đurović, kako smo već i poručili njegovom predsjedniku Dritanu Abazoviću, trebalo bi da obrati pažnju kako i na koji način komunicira sa Demokratskom partijom socijalista"

15797 pregleda 47 reakcija 47 komentar(a)
Nikolić, Foto: DPS
Nikolić, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) moraće i u budućnosti vaspitno da djeluje na sve one koji pomisle da imaju pravo ili legitimitet da uređuju odnose ili kadriraju unutar Demokratske partije socijalista, saopštio je poslanik i portparol DPS-a Miloš Nikolić.

On je reagovao na navode potpredsjednik Građanskog pokreta URA Goran Đurović, koji je kazao da se DPS "neće pojavljivati u Vladi sve dok ne raščisti sa ljudima za koje se vezuju brojne afere".

"Potpredsjednik URA Goran Đurović, kako smo već i poručili njegovom predsjedniku Dritanu Abazoviću, trebalo bi da obrati pažnju kako i na koji način komunicira sa Demokratskom partijom socijalista. Kako smo već jasno kazali, bićemo partneri svima da srušimo ovu štetočinsku Vladu koja iz dana u dan nanosi štetu ugledu Crne Gore, Vladu koja je konstituisana upravo zahvaljujući presudnim glasovima URA-e. I baš kako ni mi ne pitamo URU gdje je bila prethodnih godinu dana i zbog čega je kleronacionalističkim strukturama dozvoljavala da ruše ustavni poredak, što upravo kulminira ovih dana, najljubaznije molimo gospodina Đurovića da svoje opservacije o stranačkoj politici zadrži u granicama partije kojoj pripada", naveo je Nikolić.

Dodaje da je "sve drugo poprilično neprimjereno i politički nekulturno".

"Te ćemo morati da i u budućnosti vaspitno djelujemo na sve one koji pomisle da imaju pravo ili legitimitet da uređuju odnose ili kadriraju unutar Demokratske partije socijalista", zaključio je u saopštenju Nikolić.