"oni koji su inače veoma glasni su iznenađujuće mirni"

Šaranović: Hoće li Đukanović i Vučić ponovo zajedno gledati košarkaške mečeve u "Areni"?

Šaranović je podsjedio i da je Mitropolija crnogorsko-primorska "jasno i glasno afirmiše volju naroda od 30. avgusta i ne podržava "formiranje bilo koje vlade koja bi na mala ili velika vrata, posredno ili neposredno, vratila na vlast bivši režim".

17039 pregleda 101 reakcija 76 komentar(a)
Šaranović, Foto: Boris Pejović
Šaranović, Foto: Boris Pejović

Poslanik Demokratske Crne Gore Danilo Šaranović pitao se sinoć na Tviteru "gdje su i šta rade" predsjednici Crne Gore i Srbije Milo Đukanović i Aleksandar Vučić i "hoće li ponovo zajedno gledati košarkaške mečeve u beogradskoj "Areni"".

"Jedni koji su inače veoma glasni su iznenađujuće mirni. Najavljuju da će tako mirni čekati naredne dane i glasati za razrješenje onog koji kaže da su mu to prijatelji. Večeras on odlazi kod prijatelja njihovog zajedničkog prijatelja, koji je navodno "bivši" prijatelj šefa opozicije u Crnoj Gori. Međutim, opozicija, za čudo, to večeras ne kritikuje", naveo je Šaranović sinoć na Tviteru.

Podsjedio je i da Mitropolija crnogorsko-primorska "jasno i glasno afirmiše volju naroda od 30. avgusta i ne podržava "formiranje bilo koje vlade koja bi na mala ili velika vrata, posredno ili neposredno, vratila na vlast bivši režim".