Demokrate: Abazović počeo da dijeli i savjete kako da i ostali politički subjekti završe kao URA i Darko Pajović

"Dritane, zdravo trošio pare, vidjećemo kolika je kamata na 21 milion", poručile su Demokrate

29803 pregleda 88 reakcija 88 komentar(a)
Demokrate, Foto: Press centar Demokrata
Demokrate, Foto: Press centar Demokrata

Demokratska Crna Gora poručila je večeras da je potpredsjednik Vlade Crne Gor i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović "pored svog posla kojeg realizuje po nalogu dvojice šefova i nalogodavaca, počeo da dijeli i savjete kako da i ostali politički subjekti završe kao URA i Darko Pajović".

Oni su reagovali na tvrdnje koje je Abazović iznio ranije večeras gostujući na TV Prva.

"Od ekpertske Vlade samo za sebe do političke sa DPS-om. Od toga da neće nikad ništa sa DPS-om, pa da neće nikad ništa sa ovakvim DPS-om, do toga da je spreman sa ovakvim DPS-om da čini parlamentarnu većinu. Od toga da kaže da su Gvozdenović, Petar Ivanović, Brajović i drugi na spisku kriminalaca do toga da sa njima hoće da bira VDT. Od toga da kaže za isti čin Pozitivne Crne Gore 2016. godine da nije samo politička korupcija već političko razbojništvo, do toga da ne smije da kaže ko mu je nudio 21 milion", ističe se u saopštenju Demokrata.

Iz te partije su dodalu da se ovo zove slobodan čovjek, ali samo 1. aprila.

"A, hajde sada da mu kažemo gdje je on i gdje je URA: u Ministarstvu unutrašnjih poslova, u Ministarstvu vanjskih poslova, u Ministarstvu energetike, u Upravi policije, u Morskom dobru, u Upravi za inspekcijske poslove, u Procon-u, u Centru za konzervaciju i arheologiju, u biblioteci Đurađ Crnojević, u Nacionalnim parkovima, u Domovima zdravlja, u bolnicama, u školama, u Savjetu RTCG-a…, a od juče su obezbijedili mjesta i na Savskom Vencu, gdje je zajedno sa Vesnom Bratić, Andrijom Mandićem i Leposavićem, čekao u redu na prijem, kako bi dobio odobrenje za fotelje. Pored svog posla kojeg realizuje po nalogu dvojice šefova i nalogodavaca, počeo je da dijeli i savjete kako da i ostali politički subjekti završe kao URA i Darko Pajović. Dritane, zdravo trošio pare, vidjećemo kolika je kamata na 21 milion", navodi se u reagovanju Demokrata.

Bonus video: