Spajić: Nije bilo riječi o ostavci Krivokapića

Spajić je nakon sjednice Vlade naveo i da "rade punom parom, sve dok imaju podršku parlamenta"

12888 pregleda 29 reakcija 29 komentar(a)
Sa ranije sjednice Vlade, Foto: Gov.me/Saša Matić
Sa ranije sjednice Vlade, Foto: Gov.me/Saša Matić

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić kazao je da se na današnjoj sjednici Vlade nije raspravljalo o ostavci premijera Zdravka Krivokapića.

"Nije tačno da je Krivokapić ponudio ostavku, niti je bilo riječi o tome. Bila je normalna sjednica na kojoj su razmatrane regularne obaveze", rekao je Spajić.

On je naveo i da sjednici Vlade nije prisustvovao potpredsjednik Dritan Abazović i ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović.

Spajić je nakon sjednice Vlade naveo i da "rade punom parom, sve dok imaju podršku parlamenta".

"U političkom dijelu smo najavljivali više puta da smo ispoštovali, principijelni stav premijera, da se neće formirati stranka dok traje ova Vlada. Kad ne budemo imali povjerenje parlamenta, stvari se mijenjaju. Vidjećemo", rekao je ministar finansija i socijalnog staranja.

Spajić je kazao i da je Ministarstvo finansija pokrenulo projekat u kojem je Crna Gora pristupila Fondu za inovacije NATO-a.

"Crna Gora je jedina sa Balkana kojoj je omogućeno da pristupi Fondu za inovacije NATO-a. Crnogorski startapovi će imati šansu da dobiju i investicije i mentore iz Brisela. Sljedeća sjednica Fonda je 10. februara i ubrzano se pripremamo za takav potez. Biće to veliki iskorak za Crnu Goru", rekao je Spajić.

Bonus video: