Budvanske Demokrate spremne za koaliciju sa DF-om

"Opštinski odbor je iskazao punu podršku aktivnostima partijskog rukovodstva predvođenog predsjednikom Skupštine Aleksom Bečićem i pozdravio principijelno djelovanje u borbi za odbranu izborne volje iskazane 30. avgusta 2020. godine", navodi se u saopštenju

10379 pregleda 18 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Demokrate Budve spremne su da ponovo razgovaraju o koaliciji sa Demokratskim frontom.

“Na održanoj sjednici Opštinskog odbora Demokrata razmatrana je I analizirana aktuelna politička situacija u Budvi I Crnoj Gori. Opštinski odbor je iskazao punu podršku aktivnostima partijskog rukovodstva predvođenog predsjednikom Skupštine Aleksom Bečićem i pozdravio principijelno djelovanje u borbi za odbranu izborne volje iskazane 30. avgusta 2020.godine. Osvrćući se na aktuelnu političku situaciju u Budvi, Opštinski odbor Demokrata još jednom izražava spremnost ka uspostavljanju koalicione saradnje sa Demokratskim Frontom na jasno poznatim principima, koji podrazumijevaju da čelne pozicije u Opštini zauzmu pojedinci koji nisu upućivali uvrede i teške riječi drugoj strani", navodi se u saopštenju.

Sjednicom je, kako su kazali, predsjedavao predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Budva Mijomir Pejović, a u radu sjednice aktivno je učestvovao i potpredsjednik Demokrata Dragan Krapović.

Povezani članci

03. Februar 2022.

Po volji nije ni Carevićev šef kabineta

Bonus video: