Radović: Spreman sam da se povučem ali da to uradi i Carević, nismo dobili odgovor o tajnom sastanku njega i Abazovića

"Što se tiče prirodnih koalicija, da li je prirodna novoformirana koalicija GP URA-DPS?”

11100 pregleda 5 komentar(a)
Radović, Foto: Luka Zeković
Radović, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Skupštine opštine i funkcioner budvanskih Demokrata Krsto Radović kazao je da je spreman da se povuče sa te funkcije, ali da isto učini i predsjednik Opštine Marko Carević.

Reagujući na saopštenje URA Budva, Radović je još jednom pozvao tu partiju da kaže šta je bilo na sastanku Dritana Abazovića i Marka Carevića.

“Ne želeći da dalje polemišem sa kolegama iz GP URA, ipak smatram da sam dužan da se osvrnem na njihovo današnje saopštenje. Kao predsjednik SO Budva uvijek sam uvažavao sve političke subjekte i odbornike lokalnog parlamenta i s tim u vezi neprijatno su me iznenadile današnje neistine GP URA Budva o tajnim večerama! Što se tiče prirodnih koalicija, da li je prirodna novoformirana koalicija GP URA-DPS?”, kazao je Radović.

Prema njegovim riječima Demokrate su svoj stav jasno i javno iznijele i naravno taj stav je ostaje nepromijenjen.

“A ja, kao Predsjednik SO Budva, ponavljam da sam spreman da se povučem uz uslov, bez koga se ne može naprijed, a to je povlačenje gospodina Carevića! Do skoro smo djelili taj stav sa GP URA, međutim ovaj politički subjekt sada apeluje da gospodin Carević ostane na fukciji, barem do kraja ovogodišnje turističke sezone. Moram se zapitati ko sada mijenja stavove? Ni tajnih, ni javnih večera nije bilo što se Demokrata i mene lično tiče, međutim indikativno je da nijesmo dobili odgovore o sastanku gospodina Abazovića i gospodina Carevića! Ćutanje o tom sastanku samo pojačava sumnje, a svima je jasno da su stavovi već korigovani, očigledno u skladu sa dogovorom sa tajne večere!”, kazao je Radović.

Bonus video: