Premijerov savjetnik i šef Vladinog biroa dijeli sadržaj antiopozicione stranice: "Kad ih Sinđa pospremi"

Snimak pod nazivom "Ono kad ih Sinđa pospremi" afirmativno portretiše današnje pojavljivanje svjedoka saradnika Saše Sinđelića u procesu za pokušaj terorizma pred Višim sudom u Podgorici
63 pregleda 38 komentar(a)
Srđan Kusovac, Foto: Screenshot (Facebook)
Srđan Kusovac, Foto: Screenshot (Facebook)
Ažurirano: 26.10.2017. 19:54h

Srđan Kusovac, savjetnik premijera Duška Markovića i šef Vladinog Biroa za odnose sa javnošću, na svom Fesjbuk profilu podijelio je sadržaj antiopozicione stranice "Crna Gora Transparentno".

Na video-snimku koji je Kusovac podijelio, nalaze se lideri Demokratskog fronta, Andrija Mandić, Milan Knežević i Slaven Radunović, Mandićev vozač Mihailo Čađenović, kao i Rus Eduard Šišmakov, koji je među osumnjičenima za umiješanost u pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori u oktobru 2016. godine.

Snimak pod nazivom "Ono kad ih Sinđa pospremi" afirmativno portretiše današnje pojavljivanje svjedoka saradnika Saše Sinđelića u procesu za pokušaj terorizma pred Višim sudom u Podgorici.

Stranica koja je objavila sadržaj ima više od deset hiljada pratilaca, a uredno objavljuje satirične montaže kojima se napada opozicija.

Čelnik Građanske alijanse Boris Raonić pitao prije skoro dvije godine Kusovca da li stoji iza sajta Opkoli.me.

Sadržaj sajta Opkoli.me se mahom svodi na montaže koje predstavljaju podrugljivi osvrt na oktobarske proteste 2015. godine, učesnike protesta, opoziciju, nezavisne medije i NVO sektor.

Raonić je putem Twtittera upitao Kusovca da li je tačna insajderska informacija koju posjeduje da je on zakupio sajt i da li se slaže da Tužilaštvo to utvrdi.

"Ako je tačno, da li ste to radili kao savjetnik predsjednika Vlade Crne Gore ili kao običan građanin? Da li ste to radili u radno vrijeme", pita Raonić.

Sajt je u međuvremenu ugašen, a Kusovac se nije oglasio na pitanje Raonića.

Bonus video: