Knežević: Za DNP i DF nije prihvatljiv nikakav koalicioni aranžman, niti saradnja s DPS

On je na Opštinskoj izbornoj konferenciji DNP-a, koja je održana u Nikšiću, kazao da društvenu krizu treba rješavati unutar aktuelne parlamentarne većine

19889 pregleda 145 reakcija 37 komentar(a)
Sa opštinske konvencije DNP Nikšić, Foto: DNP
Sa opštinske konvencije DNP Nikšić, Foto: DNP

Za Demokratsku narodnu partiju (DNP) i Demokratski front (DF) nije prihvatljiv nikakav koalicioni aranžman, niti saradnja sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), poručio je predsjednik DNP-a Milan Knežević, navodeći da očekuje da će ostali subjekti parlamentarne većine zauzeti identičan stav.

On je na Opštinskoj izbornoj konferenciji DNP-a, koja je održana sinoć u Nikšiću, kazao da društvenu krizu treba rješavati unutar aktuelne parlamentarne većine.

Iz DNP-a je saopšteno da je na Opštinskoj izbornoj konferenciji u Nikšiću izabran novi Opštinski odbor (OO) od 51 člana i novi predsjednik OO Zoran Čolaković.

Knežević je zahvalio svim članovima i delegatima na snažnoj podršci, istrajnosti i upornosti u očuvanju izbornog programa i ideologije DNP-a i DF-a.

“On je ponovio svoj stav da za DNP i DF nije prihvatljiv nikakav koalicioni aranžman, niti saradnja s DPS-om i da očekuje da će i ostali subjekti parlamentarne većine zauzeti identičan stav”, navodi se u saopštenju.

Čolaković je zahvalio na ukazanom povjerenju i podršci delegatima konferencije.

On je, kako je saopšteno, kao prioritet u daljem radu odredio reevidenciju članstva i dalje jačanje DNP-a, kako bi nikšićki odbor te partije u svakom trenutku bio spreman da odgovori predstojećim društvenim izazovima.

Doskorašnji predsjednik OO DNP Nikšić, Milutin Jovanović, podnio je izvještaj o radu, koji je potom jednoglasno usvojen.

On je rekao da je zadovoljan zbog činjenice da je DNP u Nikšiću, tokom njegovog mandata, postao nezaobilazan politički činilac i subjekt aktuelne izvršne vlasti u tom gradu.

Bonus video: