URA: Bečić dokazao da je svjesno iznosio neistine

"Očigledno je da Bečić i Demokrate ne umiju funkcionisati bez ultimatuma, uslova, preduslova i raznih kalkulacija, koje za cilj imaju samo očuvanje njihovih fotelja i funkcija"

48065 pregleda 457 reakcija 182 komentar(a)
Foto: GP URA
Foto: GP URA

Građanski pokret URA saopštio je da Demokratska Crna Gora i njen lider Aleksa Bečić "ne umiju funkcionisati bez ultimatuma, uslova, preduslova i raznih kalkulacija, koje za cilj imaju samo očuvanje njihovih fotelja i funkcija".

Iz GP URA su reagovali na današnje saopštenje Bečića.

Saopštenje GP URA prenosimo integralno

"Očigledno je da Bečić i Demokrate ne umiju funkcionisati bez ultimatuma, uslova, preduslova i raznih kalkulacija, koje za cilj imaju samo očuvanje njihovih fotelja i funkcija. DPS ne može biti dio evropske vlade, a podrška takvoj vladi je ponuđena svima. Građanima je jasno da zamjenom teza o tobožnjem povratku DPS na vlast, Demokrate pokušavaju da opravdaju svoj bijeg od evropskog puta.

Gospodine Bečiću, ili nijeste govorili istinu kad ste nas optuživali da smo kriminalci i izdajnici, ili je sada svjesno ne govorite, u želji da sačuvate fotelje i funkcije. Vaša ponuda glasi: Vi nam sačuvajte sve fotelje, a mi ćemo se izviniti građanima Crne Gore? Bečiću, potrebno je, prije svega, da se izvinite onima koje ste lažno optužili.

"Vi da oprostite nama? Pa valjda Vi treba od nas da tražite oprost što se nas nazivali kriminalcima, korumpiranim izdajnicima koji su uzeli 21 milion i švercerima kokaina", navodi se u saopštenju URA.

Bonus video: