Demokrate Adžiću: Srećan put, pajovići

"Podržite i mene, zavapi Adžić, idealan sam za više pozicija, pokazao sam to više puta, naročito kad sam pokušao da sabotiram glasanje za Zakon o slobodi vjeroispovijesti"

25066 pregleda 57 reakcija 57 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Demokratska Crna Gora reagovala je povodom saopštenja potpredsjednika Građanskog pokreta URA Filipa Adžić, u kojem je pozvao Demokrate i lidera te partije Aleksu Bečića da podrže, kako je kazao, evropsku vladu u kojoj neće biti Demokratske partije socijalista (DPS).

"Ako Demokratama nije do fotelja, podržite moju i Dritanovu fotelju, reče potpredsjednik URE, a da prethodno nije ni trepnuo! Podržite Dritana kojeg za mandatara predlažu Milo Đukanović i Darmanović. Podržite Abazovića kojem je šef DPS, savjetnik Bigović u Spužu i koji ide na Terazije po mišljenje! Podržite i mene, zavapi Adžić, idealan sam za više pozicija, pokazao sam to više puta, naročito kad sam pokušao da sabotiram glasanje za Zakon o slobodi vjeroispovijesti! Podržite, kaže on, najveće ucjenjivače sa najmanjom podrškom ikad! Podržite nas, podržite evropsku Vladu, podržite naš pakt sa DPS-om! Srećan put Pajovići", navodi se u reagovanju Demokrata.

Bonus video: