Veber čestitao Šehoviću, kazao da se nada daljoj saradnji

Šehović je naveo da "novo političko vrijeme koje živimo" zahtijeva političke aktere koji mudrom i odgovornom politikom doprinose progresivnim procesima, pravednijem i socijalno odgovornijem društvu, ali i njegovoj izgradnji na građanskim, sekularnim i evropskim principima

3449 pregleda 3 komentar(a)
Šehović i Veber, Foto: Socijaldemokrate
Šehović i Veber, Foto: Socijaldemokrate

Ambasador Njemačke u Crnoj Gori Robert Veber čestitao je Damiru Šehoviću na izboru za predsjednika Socijaldemokrata.

Veber je, kako je saopšteno iz SD-a, Šehoviću poželio puno sreće i uspjeha pri obavljanju nove funkcije, ističući da se nada daljoj saradnji.

Šehović je naveo da "novo političko vrijeme koje živimo" zahtijeva političke aktere koji mudrom i odgovornom politikom doprinose progresivnim procesima, pravednijem i socijalno odgovornijem društvu, ali i njegovoj izgradnji na građanskim, sekularnim i evropskim principima.

“Podrška naših ključnih međunarodnih partnera, među kojima veoma značajno mjesto zauzima nama prijateljska Savezna Republika Njemačka, svim tim procesima, ali i političkim i društvenim akterima koji istinski promovišu evropske vrijednosti, od posebne je važnosti. Uvjeravamo Vas da ćete u Socijaldemokratama Crne Gore i dalje imati pouzdanog i posvećenog partnera u promociji upravo takvih - naprednih vrijednosti”, naveo je Šehović u odgovoru na čestitku.

On je naveo da se unaprijed raduje nastavku inače sadržajne saradnje sa ambasadom Njemačke i ambasadorom lično, kao i daljoj afirmaciji veoma kvalitetnih međudržavnih odnosa.

Bonus video: