Tivatska akcija: Bježanje od prijevremenih izbora

"Poslije tih izbora većina vas neće biti u SO Tivat, a onih nekoliko koji preostanu služiće kao ružno podsjećanje i opomena"

2696 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Tivatska akcija
Foto: Tivatska akcija

Tivatska akcija reagovala je povodom jučerašnjeg saopštenja tamošnjeg odbora Demokratske partije socijalista (DPS) iz kojeg su kazali da je jedini mogući scenario za razrješenje aktuelne krize u toj opštini uvođenje prinudne uprave po sili zakona.

Iz Tivatske akcije ocijenili su da se pokušava pobjeći od prijevremenih izbora.

"Jer, poslije tih izbora većina vas neće biti u SO Tivat, a onih nekoliko koji preostanu služiće kao ružno podsjećanje i opomena na 30 godina zla i propasti", navodi se u saopštenju.

"S obzirom da trajanje prinudne uprave nije zakonom ograničeno, uhvatili su se prinudne uprave kao posljednje slamke spasa koja bi ih spasila od prijevremenih izbora u maju, u nadi da će u međuvremenu da se vrate u vlast na državnom nivou. Nažalost po vas, ne razumijete vi što se to događa na državnom nivou, kao što niste razumjeli ni prije 30. avgusta 2020, kad ste već proslavljali osvajanje 20 i kusur mandata. Sada vas čekaju još neugodnija iznenađenja nego tada", dodaju iz Tivatske akcije.

Uputili su i pitanje SDP-u šta se dešava na Cetinju i da li su počeli sa "preporodom". "Pošto ste i tamo blokirali usvajanje budžeta i beskrajnim ucjenjivanjem svih mogućih partnera onemogućavate formiranje vlasti", navodi se u saopštenju.

Bonus video: