DPS Pljevlja: Golubović pokazao odgovornost, priznanje za dosadašnji rad i vođenje opštine

"IO i OO je konstatovao da medijske interpretacije izjava Golubovića u prethodnom periodu ne odražavaju stvarne stavove bivšeg predsjednika, koji u potpunosti ostaje posvećen programskim vrijednostima i načelima naše partije"

12814 pregleda 49 reakcija 17 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Opštinski odbor Demokratska partija socijalista (DPS) Pljevlja saopštio je da je Igor Golubović, bivši predsjednik Opštine Pljevlja, postupio odgovorno kada je ponudio ostavku na tu funkciju.

Kako se navodi u saopštenju pljevaljskog DPS-a, na sjednici Odbora, razmatrana su i najnovija dešavanja u Pljevljima "te postignuto puno jedinstvo u stavovima po svim pitanjima, pa i po pitanju ostavke predsjednika Opštine Igora Golubovića".

"Istaknuto je da je Golubović postupio odgovorno u konkretnoj situaciji te se još jednom pokazalo da u politici DPS-a dominiraju dostojanstvo i principi a ne bilo kakva lična borba za funkcije i privilegije. Golubović je dobio priznanje za dosadašnji rad, vođenje opštine i postignute rezultate. IO i OO je konstatovao da medijske interpretacije izjava Golubovića u prethodnom periodu ne odražavaju stvarne stavove bivšeg predsjednika, koji u potpunosti ostaje posvećen programskim vrijednostima i načelima naše partije", navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da je na sjednici konstatovana potpuna sinergija u djelovanju kada je u pitanju afirmacija građanskog koncepta daljeg razvoja Pljevalja i Crne Gore.

"I pružena puna podrška radu partije na državnom nivou u suočavanju sa predstojećim izazovima", navodi se u saopštenju OO DPS Pljevlja.

Bonus video: