Ivanović: Dušebrižnici koji daju instrukcije kako će se SNP ponašati da se manu ćorava posla

"I još jedna poruka na kraju onima koji pokušavaju po ko zna koji put da unesu razdor u SNP. Ne pokušavajte, neće vam proći naum"

24375 pregleda 185 reakcija 63 komentar(a)
Ivanović, Foto: Luka Zeković
Ivanović, Foto: Luka Zeković

Šef kluba poslanika Socijalističke narodne partije (SNP) Dragan Ivanović saopštio je danas da je ta partija potekla iz naroda prije 24 godine i da je časno i pošteno svih ovih godina zastupala taj isti narod.

"Zato bih zamolio razne dušebrižnike koji ovih dana daju instrukcije rukovodstvu i članstvu SNP-a kako će se ponašati u aktuelnom trenutku, da se manu ćorava posla. Podsjetio bih samo da su mnogi mnogo puta pokušali da ugase SNP ali su "zube polomili, na tvrdom orahu čudnovatoj voćki". Za dvije i po decenije postojanja SNP je sa svojim članstvom uvijek imala dobar i jasan odnos zato što nijedna odluka nije donesena bez konsultacije sa bazom", istakao je Ivanović.

On je dodao da je SNP partija sa najviše staža na političkoj sceni Crne Gore, a kako je dodao iskustvo čudo.

"Potvrda svemu ovome je činjenica da rukovodstvo partije ovih dana obilazeći partijsku bazu, dobija bezrezervnu podršku u nastojanju da se u okviru parlamentarne većine pronađe rešenje za novonastalu situaciju", kazao je Ivanović.

Po njegovim riječima, o konačnom rješenju koje podrazumijeva najbolje rješenje za SNP, kao i uvijek do sada, odgovor će dati Glavni odbor partije.

"I još jedna poruka na kraju onima koji pokušavaju po ko zna koji put da unesu razdor u SNP. Ne pokušavajte, neće vam proći naum. Članstvo čvrsto vjeruje svom rukovodstvu i to se ovih dana potvrđuje širom Crne Gore", zaključio je Ivanović.

Bonus video: