Joković: Odluka o manjinskoj vladi krajem sedmice

"Konačnu odluku o našem statutu o učešću na pregovorima i u Vladi daje Glavni odbor SNP-a i mi ćemo, vjerujem, do kraja sljedeće sedmice imati odgovor"

22348 pregleda 144 reakcija 39 komentar(a)
Joković, Foto: Luka Zeković
Joković, Foto: Luka Zeković

Konačnu odluku o tome da li će učestvovati u pregovorima o formiranju manjinske vlade i biti dio nje, Socijalistička narodna partija donijeće do kraja naredne sedmice na Glavnom odboru, kazao je za Televiziju Crne Gore predsjednik SNP-a Vladimir Joković.

“Prvo, mi ne znamo kakva će biti konstrukcija te vlade. Mi možemo na prvoj sjednici, dakle krajem sljedeće sedmice da donesemo odluku da li ćemo učestvovati u pregovorima oko formiranja manjinske vlade. Konačnu odluku o našem statutu o učešću na pregovorima i u Vladi daje Glavni odbor SNP-a i mi ćemo, vjerujem, do kraja sljedeće sedmice imati odgovor", kazao je Joković, prenosi portal RTCG.

Šef kluba poslanika Socijalističke narodne partije (SNP) Dragan Ivanović ranije danas je saopštio da će o konačnom rješenju koje podrazumijeva najbolje rješenje za SNP, kao i uvijek do sada, odgovor će dati Glavni odbor partije.

"I još jedna poruka na kraju onima koji pokušavaju po ko zna koji put da unesu razdor u SNP. Ne pokušavajte, neće vam proći naum. Članstvo čvrsto vjeruje svom rukovodstvu i to se ovih dana potvrđuje širom Crne Gore", rekao je Ivanović.

Bonus video: