Nikolić: DF se vraća destrukciji i služenju rusko-srpskim interesima

"Onako kako već godinu i po dana uništavaju državni sistem, preduzeća i ustanove koja su preuzeli po 'dubini', sada nam, po ugledu na 2015. godinu, predstavnici DF-a najavljuju i obećavaju destrukciju države u cjelini"

12009 pregleda 94 reakcija 66 komentar(a)
Nikolić, Foto: Boris Pejović
Nikolić, Foto: Boris Pejović

Demokratski front se najavama "blokade Crne Gore" vraća na dokazan teren - nacionalizma služenja rusko-srpskim interesima, antisistemskom djelovanju i destrukciji sistema, ocijenio je portparol i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

"Onako kako već godinu i po dana uništavaju državni sistem, preduzeća i ustanove koja su preuzeli po 'dubini', sada nam, po ugledu na 2015. godinu, predstavnici DF-a najavljuju i obećavaju destrukciju države u cjelini, blokadom saobraćajnica i vaninstitucionalnom, antisistemskom borbom za vlast", naveo je Nikolić na Tviteru.

Demokratski front je, kako je kazao, od 30. avgusta 2020. bio zarobljenik nametnute uloge, koji je "morao glumiti da je podoban" da bude dio parlamentarne većine kojoj je evropski put Crne Gore trebalo da bude prioritet.

"Sada se, polako, oslobađaju okova i vraćaju na dokazan teren - nacionalizma, služenja rusko-srpskim interesima, antisistemskom djelovanju i destrukciji sistema. Ono što su zaboravili jeste da se od njihove destrukcije i pokazivanja njihove snage boje jedino radnici komunalnih preduzeća po opštinama koji nakon njihovih protesta imaju pune ruke posla da lokacije dovedu u pređašnje stanje", zaključio je Nikolić.

Bonus video: