Janković: Današnji dan da označi početak ljepšeg vremena za Cetinje

"Kao što smo nakon izbora 5. decembra kazali, danas je u Skupštini Prijestonice Cetinje i potvrđeno - URA jaka, DPS pao", rekao je predsjednik cetinjske URE

13779 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Janković, Foto: URA
Janković, Foto: URA

Predsjednik i odbornik cetinjske URE Slavko Šole Janković kazao je da će ta stranka novoj vlasti u prijestonici bezuslovno davati manjinsku podršku u lokalnom parlamentu.

Time, kako je kazao, žele pokazati da im nije stalo do funkcija, već isključivo do prosperiteta grada.

"Kao što smo nakon izbora 5. decembra kazali, danas je u Skupštini Prijestonice Cetinje i potvrđeno - URA jaka, DPS pao. DPS je nakon 20 godina doživio poraz na izborima, a Cetinje pobjedu koja će označiti novi početak za razvoj našeg grada. Osjećam se ponosno jer sam svjedok oba poraza DPS na Cetinju, prvog kao kandidat za odbornika Liberalnog saveza Crne Gore 2002. godine, a drugog kao nosilac liste cetinjske URE na ovim izborima", saopštio je Janković.

Povezani članci

14. Februar 2022.

Vujačić predsjednica Skupštine Prijestonice

Danas je, kako je kazao, i zvanično poražena politika neodgovornog odnosa prema Prijestonici, tokom koje je Cetinje "ekonomski, demografski i moralno" doživjelo krah.

"Neka današnji dan označi početak jednog ljepšeg vremena za ovaj grad, a cetinjska URA će novoj vlasti bezuslovno davati manjinsku podršku u lokalnom Parlamentu, čime želimo pokazati da nam nije stalo do funkcija, već isključivo do prosperiteta ovoga grada. Može URA, može Cetinje", zaključio je Janković.

Bonus video: