Kaluđerović: Cetinjem će se upravljati sa Cetinja, koliko god to boljelo one koji su navikli drugačije

"Čudo je da gospodin Huter nije vidio odnos njegove partije prema CPC, a da danas nama koji je podržavamo 30 godina lijepi etikete izdajnika", kazao je predsjednik cetinjskog SDP-a

23225 pregleda 322 reakcija 48 komentar(a)
Kaluđerović, Foto: SDP
Kaluđerović, Foto: SDP

Predsjednik cetinjskog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) Boris Kaluđerović reagovao je povodom današnjeg saopštenja odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) Oskara Hutera, poručivši da će se Cetinjem upravljati sa Cetinja, koliko god, kako je kazao, to bilo bolno za one koji su navikli drugačije.

"Gospodinu Huteru se u SDP i Liberalima priviđaju Joanikijevi partneri, a nikada riječ nije rekao o tome kako je DPS hranio i branio SPC i učinio je snažnijom od države. Čudo je da gospodin Huter nije vidio odnos njegove partije prema CPC, a da danas nama koji je podržavamo 30 godina lijepi etikete izdajnika. Juče je DPS-ova i velikosrpska politika doživjela fijasko na Cetinju od strane nas i liberala koje su zajedno proganjali", saopštio je Kaluđerović.

Upitao je da li su SDP i Liberali krivi za 38 miliona duga, odseljavanje građana i "umiranje Cetinja".

"Jesu li krivi za vaše neistine o fabrikama i novim radnim mjestima, o izmišljenim projektima? A priča o funkcijama je priča o vama. Cetinjski SDP je 12 godina opozicija, a Vi i vaše kolege na funkcijama. Uostalom i postizborni pregovori su pokazali da vas samo zanimaju funkcije i ništa drugo. Ni riječ o konceptu i programu koji je bio suština naše kampanje", dodao je Kaluđerović.

Kazao je da se SDP borio za promjene.

"Za stručnu i kredibilnu gradsku upravu, a ne za partijske vojnike i ponosni smo što je na našoj listi 16 nestranačkih kandidata. Znamo da nas ne razumijete! I na kraju, koliko god bilo bolno za sve vas, jer ste navikli drugačije, Cetinjem će se upravljati sa Cetinja", zaključio je Kaluđerović.

Bonus video: