Đurašković: Prvi čovjek Prijestonice bi mogao biti izabran do kraja mjeseca, nova gradska uprava biće snažno crnogorska

“Očekujem da se cijeli proces završi u nekih 15-tak dana, jer aktuelnom gradonačelniku ističe mandat 28. februara i bilo bi važno obezbijediti kontinuitet. U ovom trenutku ne bih govorio o imenima, jer taj prijedlog nije do kraja definisan”

22707 pregleda 94 reakcija 14 komentar(a)
Đurašković, Foto: SDP
Đurašković, Foto: SDP

Lider cetinjske liste "SDP i Građani" Nikola Đurašković poručio je za Televiziju Crne Gore (TVCG) da bi prvi čovjek Prijestonice mogao biti izabran do kraja mjeseca.

“Očekujem da se cijeli proces završi u nekih 15-tak dana, jer aktuelnom gradonačelniku ističe mandat 28. februara i bilo bi važno obezbijediti kontinuitet. U ovom trenutku ne bih govorio o imenima, jer taj prijedlog nije do kraja definisan”, kazao je Đurašković za TVCG.

U cetinjskom SDP-u kažu da je priopritet nove vlasti promjene u vođenju lokalne uprave koja će, kako obećavaju, ubuduće biti istinski servis svih građana.

Đurašković odbacuje sve optužbe koje su danas stizale od cetinjskog DPS-a i SD-a, kao i poslanice SDP-a Draginje Vuksanović Stanković, i poručuje da će ova nova gradska uprava, ukoliko bude formirana, pokazati i da je snažno državotvorna i da je snažno crnogorska.

Bonus video: