Budva: Održan sastanak Demokrata i DF-a, nastavljaju u petak

"Vijestima" je nezvanično rečeno da su oba sukobljena politička bloka ostala pri svojim ranijim zahtjevima - dok Demokrate insistiraju da se povuku grdonačelnik Marko Carević, to DF odbija i smatra da Radović je taj koji blokira rad parlamenta

6335 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Vuk Lajović
Foto: Vuk Lajović

Odbornici Demokrata, Demokratskog fronta i Prave Crne Gore u Budvi održali su danas sastanak, koji će biti nastavljen u petak.

Nakon sat vremena odbornici su napustili skupštinsku salu, ali nije bilo izjava za medije. Šef odborničkog kuba Demokrata Marko Marković inicirao je sastanak, kome su se odazvali DF i Prava, ali nije prisustvovao predsjednik parlamenta i odbornik Demokrata Krsto Radović.

"Vijestima" je nezvanično rečeno da su oba sukobljena politička bloka ostala pri svojim ranijim zahtjevima - dok Demokrate insistiraju da se povuku grdonačelnik Marko Carević, to DF odbija i smatra da Radović je taj koji blokira rad parlamenta.

Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija preporučilo je Skupštini opštine Budva da do 25. februara održi sjednicu, koje se punih pola godine ne održavaju.

Povezani članci

15. Februar 2022.

Budvi rok 25. februar da održi sjednicu

Bonus video: