SNP Kolašin: Podrška rukovodstvu za traženje rješenja unutar parlamentarne većine

Predsjednik SNP Kolašin Zoran Kujović kaže da je potrebno naglasiti kako razna spinovanja koja su se pojavila na društvenim mrežama u smislu nepodržavanja rukovodstva partije od strane OO SNP Kolašin nijesu tačna

5274 pregleda 82 reakcija 10 komentar(a)
Kolašin (Ilustracija), Foto: Dragana Šćepanović
Kolašin (Ilustracija), Foto: Dragana Šćepanović

Opštinski odbor (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) Kolašin dao je, kako piše u njihovom saopštenju, "punu podršku rukovodstvu partije, da se nastave razgovori unutar parlamentarne većine, u cilju pronalaženja rješenja za formiranje nove Vlade". To je, tvrde, konstantovano na jučerašnjoj sjednici OO.

“Na jučerašnjoj sjednici OO SNP, razmatrana je trenutna politička situacija i data puna podrška rukovodstvu partije. Data je podrška da se nastave razgovori unutar parlamentarne većine, u cilju pronalaženja rešenja za formiranje nove Vlade u kojoj neće biti mjesta za one koji su poraženi 30. avgusta 2020. godine. Konačna odluka će biti donijeta na sjednici Glavnog odbora (GO) SNP Crne Gore”, piše u saopštenju OO SNP, koje potpisuje predsjednik Zoran Kujović.

On kaže da je potrebno naglasiti kako razna spinovanja koja su se pojavila na društvenim mrežama u smislu nepodržavanja rukovodstva partije od strane OO SNP Kolašin nijesu tačna.

Bonus video: